RETURNERING

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dine varer, har du 14 dages returret gældende fra den dag du modtager din pakke eller dit lokale posthus / pakkeboks modtager din pakke.
Følg nedenstående vejledning for en hurtig returnering af dine varer :-)

RETURNERING:
1. Porto
Du vælger selv hvilket fragtfirma du benytter i forbindelse med returnering af din vare. Dog er du ansvarlig for at sende din returpakke 'med omdeling', således at pakken leveres på vores firmaadresse og ikke i en pakkeshop. Du kan også købe en returlabel igennem os HER (Returlabel og returseddel vil automatisk blive leveret som PDF-fil til din mail efter du har betalt for vores returlabel).

FashionByStrand hæfter ikke for bortkomne returvarer. Vi anbefaler derfor at sende returpakker med Track and Trace, så din pakke kan spores ved eventuelle forsinkelser eller udeblivelse (hvis du sender retur med vores returlabel, er der automatisk trackingnummer på). 

Du kan ikke bruge den pakkelabel, som er klæbet på pakken ved modtagelse. Hvis du bruger denne label, vil FashionByStrand få en bøde hos PostNord for manglende porto og dette fakturer vi automatisk kunden. Hvis du ikke afhenter pakken på Posthuset vil den blive sendt retur til os efter cirka en måned. Dette godtages ikke som en returnering, da de 14 dages returret er udløbet.

2. Returseddel:
Du skal vedlægge en returseddel i din returpakke. Denne seddel vil du automatisk få med, hvis du køber en returlabel igennem os. Hvis du sender retur på en anden måde, kan du downloade den HER. (Hvis du ingen printer har, kan du blot skrive de samme oplysninger på et papir og vedlægge i din returpakke).

3. Indpakning og retur.
Varen skal returneres i samme stand og være omhyggelig indpakket som ved leveringen. Gennemsigtige poser til varerne, skal altid sendes med retur. Du er herefter klar til at sende pakken retur til os :-)

4. Tilbagebetaling:
Tilbagebetalingen sker umilddelbart efter modtagelsen af returvaren, hvor du vil modtage en kreditnota på mail. Beløbet vil i de fleste tilfælde være disponibelt på din konto indenfor 5 hverdage efter du har modtaget kreditnota. Være obs på at der på din konto vil stå at pengene er kommet fra SAPA Group ApS. Vi behandler kun returpakker et par gange om ugen - tak for din tålmodighed. 

OMBYTNING:
Hvis du ønsker at ombytte en vare, f.eks. til en anden størrelse eller farve, anbefaler vi at du bestiller en ny inde på shoppen og returner den anden vare til os. På den måde sikrer vi den hurtigste ekspidition af din nye ordre. Du er dog ligeledes velkommen til at skrive på retursedlen, at du ønsker at ombytte varen. Her eksisterer imidlertid en risiko for, at det ønskede produkt bliver udsolgt i mellemtiden, da vi blot behandler returpakker 1-2 gange om ugen. 

RETURNERING EFTER 14 DAGE:
Hos FashionByStrand tager vi også imod returneringer efter de 14-dages returret er overskredet. I dette tilfælde kan du ikke på dine penge tilbage, men vil i stedet få tilsendt et elektronisk tilgodebevis til din e-mail.

RETURNERING AF JULEGAVE:
Vi bytter med et smil julegaver frem til d. 8. jan. 2021 - du kan enten få din vare ombyttet til noget andet eller få udstedt et tilgodebevis.
Du returnere på samme måde som normalt, du skal blot huske at skrive på returseddelen hvad du ønsker ombyttet til eller om du ønsker et tilgodebevis.

Hvis du ønsker at ombytte til noget andet og varen ikke skal sendes til gavegiveren, skal du huske at skrive det i kommentarfeltet på returseddelen sammen med dit fulde navn, adresse, mobilnummer og email.

Hvis du ønsker et tilgodebevis udstedt, vil dette automatisk blive tilsendt til gavegiveren på mail, når returpakken er behandlet. Gavegiveren skal videresende den til dig.

VARER TAGES IKKE RETUR HVIS:
- Varen er påført parfume, sminke, dyrehår eller røg/sved lugt retur.
- Varen har været brugt (f.eks. hvis hangtags eller andre mærker er fjernet).

Dette sikrer dig som kunde, at du altid modtager en vare, som er ubrugt.

RETURADRESSE:
Fashionbystrand
Hulvej 31B, dør 6-7
6731 Tjæreborg

Skal du returnere en reklamation? Læs mere her