RETURNERING

Vi behandler kun returpakker 1-2 gange om ugen - tak for din tålmodighed :-)

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dine varer, har du 14 dages returret gældende fra den dag du modtager din pakke eller dit lokale posthus / pakkeboks modtager din pakke. Varen skal returneres i samme stand og være omhyggelig indpakket som ved leveringen. Gennemsigtige poser til varerne, skal altid sendes med retur.

Vi tager ikke varer påført parfume, sminke, dyrehår eller røg/sved lugt retur, ligesom tøjet naturligvis skal være ubrugt. Dette sikre dig som kunde, så du altid modtager en vare, som er ubrugt.

Hvis du ønsker at ombytte en vare, fx til en anden størrelse eller farve, bedes du bestille en ny inde på shoppen og returner den anden vare til os.

Vær opmærksom på at returnering af varer sker for egen regning. Du skal selv sørge for at sætte porto på returpakken eller købe en returlabel igennem os. Du kan ikke bruge den pakkelabel, som er klæbet på pakken ved modtagelse. Hvis du bruger denne label, vil Fashionbystrand få en bøde hos PostNord for manglende porto og dette fakturer vi automatisk kunden. Hvis du ikke afhenter pakken på Posthuset vil den blive sendt retur til os efter cirka en måned - dette godtages ikke som en returnering, da de 14 dages returret er udløbet.

Ved returnering er du ansvarlig for at sende pakken ''med omdeling'' således at pakken leveres på vores firmaadresse. Fashionbystrand hæfter ikke for bortkomne returvarer, så vi anbefaler at sende returpakker med vores returlabel, da der er trackingnummer herpå.

Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal du vedlægge en returseddel i din returpakke. Denne seddel vil du automatisk få med, hvis du køber en returlabel igennem os.
Hvis du sender retur på en anden måde, kan du DOWNLOAD DEN HER. Hvis du ingen printer har, kan du blot skrive de samme oplysninger på et papir og vedlægge i din returpakke.

Tilbagebetalingen sker umilddelbart efter modtagelsen af returvaren, hvor du vil modtage en kreditnota på mail - vi behandler kun returpakker et par gange om ugen - tak for din tålmodighed. Beløbet vil i de fleste tilfælde være disponibelt på din konto indenfor 5 hverdage efter du har modtaget kreditnota. Være obs på at der på din konto vil stå at pengene er kommet fra SAPA Group ApS.

KØB RETURLABEL TIL 50 KR. HER:
https://retur.pakkelabels.dk/fashionbystrandcom

ADRESSE:
Fashionbystrand
Hulvej 31B, dør 6-7
6731 Tjæreborg