Handelsbetingelser

 

www.Fashionbystrand.com

Blame the Buyer APS
Byleddet 7
4000 Roskilde
Telefon: +45 7179 3272
Email: info@fashionbystrand.com
CVR. nr.: 38505491 BESTILLING

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne, og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer. PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner.
Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.
Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.  BETALING

Du kan betale med kort på www.fashionbystrand.com.

Data krypteres med SSL 

Vi hæver pengene, når varen er afsendt!LEVERING

www.fashionbystrand.com - der er gratis fragt på alle ordrer i DK.

 

www.fashionbystrand.comsender din pakke afsted så hurtigt som muligt, dog kan der i forbindelse med udsalg og ferieperioder, være lidt længere leveringstid.

Alle forsendelser sendes med GLS

www.fashionbystrand.com kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS.FORSENDELSE I DANMARK

Vi leverer fragtfrit i hele Danmark med GLS til erhverv/privat eller GLS Pakkeshop.


FORSENDELSE TIL NORGE OG SVERIGE


NORGE:

- Forsendelsesgebyr 150 DKK 
- Leveres med GLS 
- Leveringstid 2-5 hverdage 
 
Der betales ikke dansk moms og afgifter, men varerne kan blive pålagt told, afgifter og moms i dit hjemland. Fashionbystrand.com
kan ikke holdes til ansvar for påførte omkostninger, og det er alene købers ansvar at betale de påførte meromkostninger. 

Vær opmærksom på, at varerne kan blive tilbageholdt i tolden, indtil alle omkostninger er betalt, hvilket vil kunne forsinke din pakke væsentlig.
Alle aftaler mellem kunden og www.fashionbystrand.com indgåes på dansk og i henhold til dansk lovgivning.


SVERIGE:

- Forsendelsesgebyr 125 DKK
- Leveres med GLS
- Leveringstid 2-4 hverdage

Der betales dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed.
Alle aftaler mellem kunden og 
www.fashionbystrand.com indgåes på dansk og i henhold til dansk lovgivning.FORTRYDELSESRET

www.fashionbystrand.comtilbyder 14 dages returret gældende fra den dag du modtager varen.

 

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes fuldt, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Dette gælder også original emballage og prismærker. 
Din fulde fortrydelsesret bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt – fx. hvis varen lugter af røg eller parfume, hvis der er spor efter makeup samt hvis vare/emballage/mærker er beskadiget eller mangler.
Vurderes en vare, at have været brugt eller mangler den væsentlig emballage, ses dette som en værdiforringelse og du kan dermed ikke regne med, at få det fulde beløb retur.
Varen må selvfølgelig gerne prøves på jvnfr. reglen om almindelig håndtering. Dvs. at du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til www.fashionbystrand.com skal være forsvarligt indpakket. 
Fodtøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind eller lægges i forsendelsesæske ved returnering.  

www.fashionbystrand.com anbefaler, at varen returneres via GLS, eller sendes som pakkepost via POSTNORD.
På den måde er der mulighed for at spore pakken og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til
www.fashionbystrand.com Yderligere har du som kunde mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. 

Vigtigt: Husk at vedlægge original kvittering 

Varen sendes til:

Fashionbystrand.com
Blame the Buyer aps
Byleddet 7
4000 Roskilde

Mærket: Retur
 


REKLAMATIONSRET

Skulle der mod forventning være fejl ved din levering, bedes du udfylde den returseddel som fulgte med din pakke, vedlægge original kvittering og sende den retur til os senest 14 dage for modtagelse af din pakke.

Reklamationen bliver repareret eller erstattet af en ny leverance indenfor 14 hverdage fra modtagelsen. Haves erstatningsvare ikke, vil det betalte beløb blive krediteret indenfor 7 hverdage. 

Det er købers ansvar og omkostning at returnere en vare. Alle produkter, der returneres til www.fashionbystrand.com. skal være forsvarligt indpakket. 

Vi refunderer selvfølgelig dine fragtomkostninger ved reklamationer.

VIGTIGT: husk at bede om en kvittering for din afsendelse så vi kan refundere din fragt

Derudover gælder naturligvis den 2-årige reklamationsfrist i henhold til den danske købelov. Der skal reklameres inden rimelig tid efter du har opdaget manglen ved varen,hvis der reklameres inden to mdr.efter manglen er opdaget vil reklamationen altid være rettidig,dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget og manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. www.fashionbystrand.com forbeholder sig retten til af afvise din reklamation, hvis original kvittering ikke medfølger.

Varer der returneres på efterkrav, eller sendes uden porto nægtes modtaget af www.fashionbystrand.com

VIGTIGT! Reklamationer uden original kvittering vil blive afvist. 

SIKKERHED

For at handle via webshoppen, skal du registrere dig med følgende oplysninger: Navn, Adresse, Telefonnummer og e-mail adresse. Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre . www.fashionbystrand.com behandler alle personoplysninger 100 % fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven. 

Kreditkortoplysninger sender krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer).