Handelsbetingelser

 

www.fashionbystrand.com

Sapa Group ApS
Nordre Strandvej 25
6731 Tjæreborg
Telefon: +45 7179 3272
Email: info@fashionbystrand.com
CVR. nr.: 38539345BESTILLING

Når du har fundet de varer du ønsker at købe og lagt dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkort informationer. Når du har accepteret handelsbetingelserne, og gennemført betalingen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail. Vi tager forbehold for trykfejl, lagerfejl og udsolgte varer. Hvis vi holder udsalg gives rabatten ikke med tilbagevirkende kraft.PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner.
I nogen tilfælde kan varerne godt blive vist uden moms inden man kommer til kurven - det kan bl.a. være 
fordi man er gået ind på shoppen via en udenlandsk browser, fordi ens indstillinger er sat til at hjemmesiden ikke må læse hvilket land man er fra eller har indtastet sin adresse i Norge. Man vil ikke kunne gennemføre købet uden moms og vi vil ikke kunne give rabat ifm. dette.

Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende.
Der tages forbehold for udsolgte varer og trykfejl.  BETALING

Du kan betale med kort på Fashionbystrand.com
Data krypteres med SSL
Vi hæver først pengene, når varen er afsendt!
LEVERING

Vi sender din pakke afsted så hurtigt som muligt og du har den typisk inden der er gået 2 dage, dog kan der i forbindelse med udsalg og ferieperioder, være lidt længere leveringstid.

Alle forsendelser sendes med PostNord - Fashionbystrand kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord.FORSENDELSE I DANMARK

Vi leverer fragtfrit til nærmeste pakkeshop ved køb over 399,- i hele Danmark med PostNord.
Hvis du køber for under 399,- vil portoen koste 39 kr. med Collect og 55 kr. med hjemmelevering.FORSENDELSE TIL NORGE OG SVERIGE


NORGE:

- Forsendelsesgebyr 300 DKK 
- Leveres med PostNord
 
Der betales ikke dansk moms og afgifter, men varerne kan blive pålagt told, afgifter og moms i dit hjemland. Fashionbystrand.com
kan ikke holdes til ansvar for påførte omkostninger, og det er alene købers ansvar at betale de påførte meromkostninger. 

Vær opmærksom på, at varerne kan blive tilbageholdt i tolden, indtil alle omkostninger er betalt, hvilket vil kunne forsinke din pakke væsentlig.
Alle aftaler mellem kunden og www.fashionbystrand.com indgåes på dansk og i henhold til dansk lovgivning.


SVERIGE:

- Forsendelsesgebyr 89 DKK
- Leveres med PostNord

Der betales dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed.
Alle aftaler mellem kunden og 
www.fashionbystrand.com indgåes på dansk og i henhold til dansk lovgivning.FORTRYDELSESRET

Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med dine varer, har du 14 dages returret gældende fra den dag du modtager din pakke eller dit lokale posthus / pakkeboks modtager din pakke.

Varen skal returneres i samme stand og være omhyggelig indpakket som ved leveringen. Gennemsigtige poser til varerne, skal altid sendes med retur.

Vi tager ikke varer påført parfume, sminke, dyrehår eller røg/sved lugt retur, ligesom tøjet naturligvis skal være ubrugt. Dette sikre dig som kunde, så du altid modtager en vare, som er ubrugt.

Hvis du ønsker ombytte en vare, fx til en anden størrelse eller farve, bedes du bestille en ny inde på shoppen og returner den anden vare til os.

Vær opmærksom på at returnering af varer sker for egen regning. Du skal selv sørge for at sætte porto på returpakken eller købe en returlabel igennem os. Du kan ikke bruge den pakkelabel, som er klæbet på pakken ved modtagelse. Hvis du bruger denne label, vil Fashionbystrand få en bøde hos PostNord for manglende porto og dette fakturer vi automatisk kunden. Hvis du ikke afhenter pakken på Posthuset vil den blive sendt retur til os efter cirka en måned - dette godtages ikke som en returnering, da de 14 dages returret er udløbet.

Ved returnering er du ansvarlig for at sende pakken ''med omdeling'' således at pakken leveres på vores firmaadresse. Fashionbystrand hæfter ikke for bortkomne returvarer, så vi anbefaler at sende returpakker med vores returlabel, da der er trackingnummer herpå.

Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten, skal du vedlægge en returseddel i din returpakke. Denne seddel vil du automatisk få med, når du køber en returlabel igennem os. Hvis du sender retur på en anden måde, kan du DOWNLOAD DEN HER. Hvis du ingen printer har, kan du blot skrive de samme oplysninger på et papir og vedlægge i din returpakke.

Tilbagebetalingen sker umilddelbart efter modtagelsen af returvaren. Beløbet vil i de fleste tilfælde være disponibelt på din konto indenfor 5 hverdage. Være obs på at der på din konto vil stå at pengene er kommet fra SAPA Group ApS. Du vil automatisk modtage en mail, når vi har refunderet dine penge.

KØB RETURLABEL TIL 50 KR. HER: https://retur.pakkelabels.dk/fashionbystrandcomREKLAMATIONSRET

I henhold til købeloven ydes der 2 års reklamationsret på varer købt hos Fashionbystrand.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal huske at reklamere indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen.

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. ​Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles til os indenfor 1-3 dage efter varens modtagelse. Du skal huske at meddele fejlen eller manglen inden du sender varen retur til os via mail: info@fashionbystrand.dk

Reklamationsretten omfatter fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slidtage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert håndtering eller ringe vedligeholdelse.

Der kan ikke reklameres over palietter, perler og blonder samt lukkemekanisme på tasker.
Vi har desuden heller ikke reklamationsret på vores strømpebukser og strømper.

Du skal afgive en erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen/returneringen, da afhjælpningsprocessen så går hurtigere.

SIKKERHED

For at handle via webshoppen, skal du registrere dig med følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Personoplysninger bruges udelukkende i forbindelse med en ordre. Fashionbystrand behandler alle personoplysninger 100% fortroligt, og i overensstemmelse med persondataloven. 

Kreditkortoplysninger sender krypteret til PBS med en SSL forbindelse (Secure Socket Layer).