Filtrer

Produkttype
Ned
Brand
Ned
Størrelse
Ned
Pris
Ned
kr.
kr.
Udsolgt
Sortér efter
Ned
Hype The Detail Strømpebukser - Logo 25 Denier - Black
Venstre Højre
Oroblu Strømpebukser - Club 15 - Black
2 for 200,-
Venstre Højre
Hype The Detail Strømpebukser - Glitter Logo - Golden Lurex
Venstre Højre
Freequent Bukser - Shantal Power - Black
Venstre Højre
INA Copenhagen Bukser - Zoey Straight - Navy Pinstripe
-40%
Venstre Højre
Neo Noir Bukser - Lotan - Black
Venstre Højre
INA Copenhagen Bukser - Ida - Leopard
Forudbestil
Venstre Højre
Freequent Bukser - Shantal Cooper - Black
-30%
Venstre Højre
Freequent Bukser - Kitty - Black
-60%
Venstre Højre
Global Funk Bukser - Santiago - Black
-30%
Venstre Højre
Freequent Bukser - Solvej Ankle - Black
Venstre Højre
Neo Noir Bukser - Simona - Leopard
Venstre Højre
Freequent Bukser - Lizy - Black
Venstre Højre
Black Colour Bukser - Box - Navy Denim
Forudbestil
Venstre Højre
Freequent Bukser - Nanni Structure - Black
Venstre Højre
Oroblu Strømpebukser - Satin 60 - Black
Venstre Højre
Gossia Bukser - Thilla - Black
FAST PRIS
Venstre Højre
Freequent Bukser - Shantal Power - Salute
Venstre Højre
INA Copenhagen Bukser - Ida - Brown Leaf
Venstre Højre
Freequent Bukser - Nanni Ankle - Black
Venstre Højre
Oroblu Strømpebukser - Sensuel 30 - Black
Venstre Højre
Freequent Bukser - Shantal Denim - Dark Blue
Venstre Højre
Freequent Bukser - Harlow - Medium Blue
Venstre Højre
Freequent Bukser - Shantal Power - Desert Taupe
Venstre Højre
Freequent Bukser - Harlow - Vintage Blue
Venstre Højre
Freequent Bukser - Harlow - Light Blue
Venstre Højre
Freequent Bukser - Shantal Denim - Black
-50%
Venstre Højre
Oroblu Strømpebukser - Sensuel 30 - Sun
Venstre Højre
Global Funk Bukser - Lana-G Carney - Arsenic Grey
-50%
Venstre Højre
Freequent Bukser - Shantal Ankle Raw - Black
Venstre Højre
INA Copenhagen Bukser - Zoey Straight - Black Pinstripe
-40%
Venstre Højre
Freequent Bukser - Shantal Ca Power - Black
Venstre Højre
Neo Noir Bukser - Lotan - Creme
Venstre Højre
INA Copenhagen Bukser - Grace - Camel/White Stripe
-30%
Venstre Højre

Modebevidste kvinder elsker vores bukser

Find sæsonens lækre bukser lige her hos FashionbyStrand. Vi har et stort og spændende udvalg af dame bukser fra de mest efterspurgte mærker herhjemme. Det er mærker som

KAFFEGUSTAVA-viewContinueFREEQUENTBlack ColourONE TWO LUXZUZYAS og mange mange flere. Det betyder, at vi har et kæmpe udvalg af forskellige modeller med forskellig benlængde. Vi har alt fra blazer bukser til jeans, leggings og capribukser.

Vi skal faktisk helt op til 1950'erne, før det blev socialt accepteret for kvinder at gå i bukser. Men siden har buksemoden for kvinder været i rivende udvikling, hvilket også tydeligt ses på de lækre bukser, vi har i vort sortiment.

I vores sortiment finder du nemlig mange forskellige styles og farver. Så lige meget hvilken stil du foretrækker, så vil du finde bukser her, som du bare MÅ have i din garderobe. Hvis du er til et afslappet og casual look, så kan du vælge bløde og løse bukser til kvinder i smarte moderigtige farver, mønstre og snit. Det er bukser, der er super behagelige at have på. Mange af dem har elastik i taljen eller bindebånd, så du selv kan justere størrelsen. De løsere bukser er super smarte at style med en tætsiddende top og en oversize cardigan.

Er du mere til et professionelt look til kontoret, så kan du vælge et par blazer bukser i et klassisk snit eller et par tætsiddende bukser. De er to par bukser som er vidt forskellige, men de er begge smarte stylet med en skjorte og et par støvler. Eller med en blazer jakke, hvis du gerne vil gøre dit outfit mere business like.

Skinny fit eller løstsiddende bukser?

Skinny jeans eller tætsiddende bukser som de også kaldes har gennem flere sæsoner været et must have i garderoben. Det er de stadig, men de løse bukser er igen ved at vinde indpas på hylderne i kvinders garderobe. Vi anbefaler, du har lidt af hvert i garderoben. De forskellige modeller har nemlig alle deres fordele.

Den løse pasform gør løse bukser utrolig behagelige at have på og du kan sagtens style dem, så du kan bruge dem på kontoret uden at føle dig underdressed. Du kan for eksempel style dem med en blazer og et par sandaler, så har de løse bukser pludselig et meget mere business like look. Du finder også habitbukser i vores sortiment. Der er klassiske habit bukser med pressefold og fuld længde og der er habit bukser med vidde i benene og kortere benlængde. Fælles for alle de habitbukser vi forhandler er, at de har en utrolig god pasform.

Vi har også en masse stramme jeans, for det har nu i flere sæsoner været et musthave. Stramme jeans, slim fit jeans, tætsiddende jeans - kært barn har mange navne. Vi har den i mange forskellige længder og i spændende farver og print som vi er sikre på, du bliver vild med.

Tætsiddende bukser er lækre til alt. De er en sikker vinder både til hverdag og til fest. Style dine slim fit jeans med en skjorte, når du er på kontoret, med en kort top når du er til rockkoncert, en blondetop, når du er ude med veninderne og en stor oversize strik trøje, når du hygger dig derhjemme.

Her hos FashionbyStrand har vi bukser i alle de populære styles - og selvfølgelig i sæsonens fedeste farver og print. I vores store bukse udvalg finder du blandt andet:

  • Capribukser
  • Ankelbukser
  • Twillbukser
  • Casual bukser
  • Strikbukser
  • Skindbukser
  • Loungebukser
  • Cargobukser
  • Cropped bukser
  • Loosefit bukser
  • Slimfitbukser

Og mange mange flere forskellige modeller af bukser, jeans, leggings og stømpebukser.

Find de DE dame bukser der er mest flatterende for din figur hos FashionbyStrand

Vi er alle bygget forskelligt og derfor er det heller ikke altid de samme bukser, der klæder vores skikkelse. Hos FashionbyStrand har vi SÅ stort et udvalg af bukser i forskellige styles, at vi er sikre på, at du kan finde noget der klæder dig. For fælles for de bukser vi forhandler fra forskellige populære brands er, at de har en utrolig god pasform. Vi forhandler bukser med ekstra benlængde, som er perfekte til langbenede kvinder. Det gælder både tætsiddende bukser og bukser med vidde. Har du kortere ben, så er det heller ikke noget problem. De mærker vi forhandler laver bukser til virkelige kvinder.

Pssst.  Et godt råd. Hvis du har lidt ekstra på sidebenene, så kan du med fordel købe bukser med normal eller høj talje. Specielt højtaljede bukser er gode til at hjælpe med at holde det hele på plads.

Har du fyldige lår og bag så kan du sagtens finde vildt smarte stretch bukser hos os, der fremhæver dine fyldige former på smukkeste vis.

Find masser af lækkerier som du kan style dine bukser med lige her

Hos FashionbyStrand forhandler vi ikke kun bukser, men alt hvad du som kvinde har behov for i din garderobe. Vi ved nemlig, hvor vigtigt det er at føle sig velklædt. Derfor forhandler vi blandt andet:

Alt sammen i de lækreste kvaliteter. De fleste af de mærker vi forhandler kommer med nye kollektioner mindst 4 gange om året - flere endnu oftere. Det betyder også, at vi hele tiden har de nyeste trends på hylderne. Både når det gælder bukser, men også når det gælder anden beklædning.

Du kan altså finde alt, hvad du har brug for samlet på ét sted. Vi kan klæde dig lækkert på både til fritiden, til dit arbejds- eller studieliv og til en festlig aften i byen. Og så kan vi selvfølgelig også klæde dig på til de helt store begivenheder som bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage.

Mangler du smykker eller en ny taske til at fuldende dit look så har vi samlet tasker i mange forskellige styles. Alle i en udsøgt kvalitet. Vi har også udsøgte smykker. Blandt andet fra det roste danske smykkebrand ENAMEL Copenhagen. Vi overdriver altså ikke, når vi siger, at vi kan hjælpe dig med alt, hvad du har brug for i sæsonens garderobe.

Forkælelse og fordele

Vil du være VIP kunde?

Club Strand er for dig, som helt gratis og uforpligtende vil være VIP kunde. Du optjener bonus på alle dine køb, modtager eksklusive rabatter og har mulighed for at vinde vilde præmier.