YAS SOFIE LEATHER JACKET GOLD TRIM BLACK Se fuld størrelse
Nedsat! MILJØ
VENLIG

YAS SOFIE LEATHER JACKET GOLD TRIM BLACK

YAS SOFIE LEATHER JACKET GOLD TRIM BLACK

Skøn læderjakke fra YAS i sort. Lynlåse og knapper er i guld, hvilket skaber et flot og luksuriøst udtryk.

Jakken har lange ærmer med elastisk rib på indersiden, så der er fuld bevægelighed og en bedre pasform. Der er en bred krave ved halsen, som går ned i en cool detalje ved lynlåsen. På fronten lukkes jakken med en skrå lynlås, der går hele vejen op til kraven.

Jakken kan bruges til enhver lejlighed, og vil være en cool tilføjelse til din garderobe. Brug den som jakke til sommer og indendørs i de kolde vintermåneder.

MILJØVENLIGT VALG: Læder er utrolig holdbart og kræver meget lidt vask. Det anses derfor som værende et af de mest bæredygtige materialer.

Materiale: 100% Leather - Goat

Farve: Black

 

839,30 kr

-30%

1.199,00 kr

Vi vil altid gerne hjælpe dig...
Telefon: 7179 3272
Mandag - fredag kl. 9 - 12
Email: info@fashionbystrand.com

Fri fragt i DK på alle ordrer over 399
Hurtig levering 1 - 3 dage

Hvis du skifter mening...
Nemt at returnere/ombytte

KAFFE ADA COATED JEGGINGS BLACK DEEP

KAFFE ADA COATED JEGGINGS BLACK DEEP Trendy coated jeggings fra KAFFE i sort med et skinnende look. Bukserne har en god elastik i taljen, så de er behagelige at have på. De smarte jeggings er desuden figursyet, så de sidder rigtig godt! Materiale:  75% Bomuld, 21% Nylon + 4% Elasthan Farve: 50600 Black Deep Style: 10501626
349,30 kr
Vis

YAS SOFIE LEATHER JACKET BLACK

YAS SOFIE LEATHER JACKET BLACK Cool læder jakke fra YAS med flotte detaljer. Jakken har ærmer med rib kant på undersiden at ærmerne, for en bedre pasform. Jakken har en bred krave som går ned i en fed detalje ved lynlåsen. Den lukkes med en skrå lynlås som går hele vejen op til kraven. Lynlåse og knapper er alle i sølv, som giver jakken et flot og råt look.  Jakken kan bruges til alle...
839,30 kr
Vis