GLACIAL BOTTLE - TEAK WOOD Se fuld størrelse
MILJØ
VENLIG

GLACIAL BOTTLE - TEAK WOOD

GLACIAL BOTTLE - TEAK WOOD

Stilfuld og miljøvenlig flaske fra Glacial med træ-look.

Flasken kan indeholde 400 ml., og er produceret i højkvalitets 18/8 rustfrit stål. Flasken er BPA-fri, giftfri og er desuden WWF mærket.

Udover at være miljøvenlig og i et luksuriøst design, har drikkedunken adskillige praktiske egenskaber. Den er dobbeltisoleret, så drikken holdes varm i 12 timer og kold i 24 timer. Desuden hindrer dobbeltisoleringen, at kolde drikke skaber kondens på ydersiden. Flasken er lavet i et praktisk design uden kanter, hvilket sikrer at bakterier ikke kan sætte sig fast. 

Glacial flasken lukkes med skruelåg, og er perfekt som både drikkedunk og termoflaske. Med andre ord er flasken uundværlig, uanset om den skal holde drikken varm eller kølig på arbejde, i fritiden eller på diverse ture.

Rengøringsvejledning: Flasken er lavet i et rengøringsvenligt materiale, og rengøres let med en dråbe opvaskesæbe som rystes med vand. Skruelåget tåler opvaskemaskine. 

299,00 kr

Vi vil altid gerne hjælpe dig...
Telefon: 7179 3272
Mandag - fredag kl. 9 - 12
Email: info@fashionbystrand.com

Fri fragt i DK på alle ordrer over 399
Hurtig levering 1 - 3 dage

Hvis du skifter mening...
Nemt at returnere/ombytte

GAVEKORT

Gavekort til brug på webshoppen. Vi pakker selvfølgelig gavekortet lækkert ind og sender det til dig i fysisk form.
500,00 kr

GLACIAL BOTTLE - WILD LEOPARD

GLACIAL BOTTLE - WILD LEOPARD Trendy og bæredygtig flaske fra Glacial med leopard print samt massere af praktiske egenskaber. Flasken kan indeholde 400 ml., og er produceret i højkvalitets 18/8 rustfrit stål. Flasken er BPA-fri, giftfri og er desuden WWF mærket. Udover at være miljøvenlig og i et luksuriøst design, har drikkedunken adskillige praktiske egenskaber. Den er...
299,00 kr