VILDE TILBUD - Udsalget er i fuld gang ✨ Spar op til 80%  

Shop nu

Saint Tropez

Filter by

Kategorier
more... less
Pris
279 kr 280 kr
Vælg størrelse
more... less
Vis kun tilbud
more... less
Filter

Vis:

Saint Tropez Kjole - Abbie 30510287 - Army Green

Kjole fra Sanint Tropez Skøn Saint Tropez kjole i armygrøn. Kjolen har korte ærmer, v-hals og slids i siderne. Saint Tropez kjolen er fremstillet i en virkelig blød kvalitet og har et casual fit. Materiale: 62% Modal (Lenzing) + 38%...
279,30 kr 399,00 kr
Nyhed -30%

Saint Tropez har siden 1986 har skabt sæsonens musthaves, med feminine designs som både passer til hverdagene og til fester. Navnet Saint Tropez stammer fra den romantiske franske kystby, der kendetegnes ved romantiske stræder og fine havnepromenader - så det er let at se, hvorfra brandet bliver inspireret med de eksotiske mønstre og varme farver. 

Saint Tropez designer til den selvsikre kvinde, der ønsker noget for sine penge Brandet designer noget for enhver smag, alt lige fra styles med flotte og specielle prints og mønstre, som giver outfittet et ekstra pust, til flotte enkelte klassiske og elegante styles der kan bruges i alle anledninger. 

Ca. 10 gange om året lancerer Saint Tropez en ny kollektion, så derfor kan man altid være sikker på at de står klar med noget nyt moderigtigt tøj, der lever op til de nyeste trends. Deres designs karakteriseres ved de flotte feminine detaljer, fine snit, og behageligt materiale. Uanset om du er til jordfarver, farverige mønstre eller elegante blonder så har Saint Tropez den rette løsning til dig!

Selvom brandet laver mange nye kollektioner årligt, som følger de moderigtige trends, så er de desuden også gode til at genbruge deres mønstre i tøjet, som også gør kollektionerne tidsløse og kan altså bruges i flere sæsoner.