Filtrer

Produkttype
Ned
Brand
Ned
Størrelse
Ned
Pris
Ned
kr.
kr.
Udsolgt
Sortér efter
Ned
Global Funk Jakke - Even - Black
-50%
Venstre Højre
Global Funk Jakke - Even - Night Sky
-50%
Venstre Højre
Global Funk Jakke - Even - Dark Army
-50%
Venstre Højre
Global Funk Jakke - Cenaya-G - Vintage Blue Wash
Forudbestil
Venstre Højre
Global Funk Bukser - Pixann-G - Mid Blue Wash
Forudbestil
Global Funk Jakke - Cenaya-G - Demon Grey
Forudbestil
Venstre Højre
Global Funk Bukser - Pixann-G - Demon Grey
Forudbestil
Global Funk Top - Rhine-G - Leopard Mist
Forudbestil
Venstre Højre
Global Funk Bukser - Cadian-G - Leopard Mist
Forudbestil
Venstre Højre
Global Funk Kjole - Mira-G - Leopard Mist
Forudbestil
Venstre Højre
Global Funk Jakke - Zora-G - Black Beige Check
Venstre Højre
Global Funk Jakke - Maddo-G - Black
Venstre Højre
Global Funk Jakke - Maddo-G - Lemon Pepper
Venstre Højre
Global Funk Jakke - Tellia-G - Black
Venstre Højre
Global Funk Jakke - Tellia-G - Lemon Pepper
Venstre Højre
Global Funk Jakke - Tellia-G - Navy
Venstre Højre
Global Funk Kjole - Mira-G - Black
Venstre Højre
Global Funk Kjole - Mira-G - Navy Pinstripe
Venstre Højre
Global Funk Nederdel - Joance-G - Navy Pinstripe
Global Funk Jakke - Konelia-G - Navy White Stripe
Venstre Højre
Global Funk Nederdel - Joance-G - Demon Grey
-50%
Venstre Højre
Global Funk Jakke - Tyrese-G - Mid Vintage Blue
-50%
Venstre Højre
Global Funk Nederdel - Joance-G - Mid Vintage Blue
-50%
Venstre Højre
Global Funk Nederdel - Joance-G - Black
-50%
Venstre Højre
Global Funk Blazer - Mulian-G - Blue Stripe
-50%
Venstre Højre
Global Funk Blazer - Mulian-G - Mid Indigo
-50%
Venstre Højre
Global Funk Blazer - Mulian-G - Black
-50%
Venstre Højre
Global Funk Kjole - Emelue-G - Red Stripe
-50%
Venstre Højre
Global Funk Bukser - Lana-G Shaffer - Dark Grey Melange
-50%
Venstre Højre
Global Funk Bukser - Lana-G Shaffer - Black
-50%
Venstre Højre
Global Funk Bukser - Lana-G Shaffer - Dark Brown
-50%
Venstre Højre
Global Funk Bukser - Lana-G Carney - Arsenic Grey
-50%
Venstre Højre
Global Funk Bukser - Lana-G Levilla - Navy Pinstripe
-50%
Venstre Højre
Global Funk Bukser - Lana Li-G - White
-50%
Venstre Højre
Global Funk Bukser - Nelliea-G - Medium Grey
-50%
Venstre Højre
Global Funk Bukser - Jaylen-G - Pink Peony
-70%
Venstre Højre
Global Funk Shorts - Milly-G - Army
-50%
Venstre Højre
Global Funk Jakke - Even Recycled - Pale Olive
-50%
Venstre Højre

GLOBAL FUNK ER DANSK KVALITET

Global Funk er et dansk modebrand, som er blevet utrolig populært. Global Funk er især kendte for deres flyverdragter, jakker og veste. Men de laver også lige så lækre blazerebukser og jeans samt varme fleecetrøjer og andet moderigtigt overtøj med behagelig pasform. 

Hos Global Funk lægges der stor vægt på kvalitet, materiale og pasform, så du er sikker på, at for eksempel jakken, vesten eller de bukser, som du køber, også vil passe dig perfekt. Global Funk har et både klassisk og råt udtryk, hvilket gør det til et dansk brand, der skiller sig ud. Det gør sig også gældende i forhold til prisen. Global Funk er nemlig beviset på, at du godt kan få super god kvalitet og et trendy design til en fair pris, hvilket vi kvinder jo elsker. Gå på opdagelse i Global Funks skønne design, og find lige det, du har brug for. Her er både denim, lækre jakker, flotte Global Funk jeans, overtøj og andre flotte styles til kvinder - alt sammen med en fantastisk pasform.

Global Funk siden 2003

Det danske tøjmærke Global Funk har sat sig godt på markedet, siden de kom ud med deres første kollektion i 2003, og siden er det gået stærkt. Hos Global Funk er det vigtigt at benytte sig af materialer, som er gode og i en høj kvalitet, og som samtidig viser bæredygtige takter.

Global Funk har på den måde formået at forene super god kvalitet og lækre materialer med et stilsikkert design, der passer perfekt ind i tidens mode. Her tænker vi både på deres jakker, deres veste og ikke mindst deres super populære flyverdragter - eller termodragter - som de også kaldes.

De mange modeller i hver sæson giver dig mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver og snit. Her hos FashionbyStrand har vi et stort sortiment af tøj fra de kollektionerne fra Global Funk.

Global Funk flyverdragt

Global Funk flyverdragterne er et hit blandt os kvinder. Hos FashionbyStrand sælger vi:

  • Isolde Global Funk flyverdragt
  • Isolde T Teddo Global Funk flyverdragt
  • Jazmine Global Funk flyverdragt

Flyverdragterne bliver revet væk - så populære er de. 

Isolde-flyverdragten er uden hætte og fór og er perfekt til både forårs- og efterårssæsonen, hvor det tit er blæsende og koldt. Isolde-flyverdragten fra Global Funk er på den måde perfekt til alt fra hundeluftning til et café-besøg med veninderne. Flyverdragterne er nemlig så smarte og har så god pasform, at du ligner en million i din dragt. Style din flyverdragt med lækre accessories som for eksempel et smukt tørklæde og et par fede sko eller støvler. Du kan også vælge at bruge et bælte i en kontrastfarve til at pifte dit outfit op.

Isolde T Teddo flyverdragten er med både hætte og fór. Isolde T Teddy er perfekt til de kolde vinterdage, hvor du gerne vil pakke hele kroppen ind. Fordi flyverdragten både har hætte og fór og elastikker ved ærme, fod og talje, så kan du holde dig rigtig dejlig varm, og du kan derfor sagtens bruge T Teddo som snowsuit, hvis du skal på skiferie, eller hvis vi er heldige at få sne herhjemme.

Jazmine flyverdragten fungerer ligesom T Teddo-modellen som en termodragt. Den har et lækkert, varmt fleece-fór, en dejlig varm hætte, og så er den vandafvisende. Det gør den super velegnet både på de kolde og blæsende dage, men også på de regnfulde dage. Den vandafvisende overflade på flyverdragten sørger altså for, at du kan holde dig varm og tør på selv de mest våde og grå dage. Jazmine flyverdragten er derfor perfekt til dig, der for eksempel cykler til og fra arbejde.

Global Funk jakke

Global Funk jakker er lige så fantastiske som flyverdragterne. Global Funk sørger hver sæson for at give deres kunder et bredt udvalg af forskellige typer jakker, så der er noget for enhver smag og ethvert behov. Vi sælger blandt andet Arrow Teddo jakken, som I er vilde med. Jakken har hætte og fór og kan fås i mange forskellige farver. Udover det sælger vi også den flotte Global Funk Even jakke, som er en af vores bestsellers. Jakken er kort og uden fór og hætte. Global Funk har også formået at gøre termojakken til noget helt særligt. Det lækre materialevalg og alle de fine små detaljer taler for sig selv. Der er altså mange forskellige jakker, som du kan vælge mellem fra Global Funk; både korte jakker og lange jakker. Jakker med og uden fór og hætte. Jakker i uld, termo, fleece og vandafvisende. Vælg, hvilken Global Funk jakke, der passer til din stil

Global Funk vest

Global Funk har fingeren på pulsen og har selvfølgelig også et bredt sortiment af den populære vest. Global Funk vesten findes både i korte og lange modeller. En taljekort vest er super smart over en bluse eller en skjorte eller sågar en striktrøje. De lange veste med og uden hætte og fór er til gengæld perfekte til foråret og efteråret. Brug din lange vest som overtøj, og style den sammen med et par fede jeans, tykke leggings og en lækker varm striktrøje. En fed ankelstøvle eller lang støvle vil gøre looket perfekt. Mangler du accessories, så kan du altid finde det her hos FashionbyStrand.

Se også andre Global Funk kategorier, og find flere af Global Funks lækre styles:

Om du er på udkig efter et par Global Funk jeans, et stykke tøj med løs pasform, overtøj i et quiltet materiale, sko, smykker, kjoler, shorts, nederdele, noget lækkert i denim, en ny vinterjakke, nye bukser - det kunne være et par klassiske sorte jeans eller måske et par nye skinny jeans - bør du kunne finde det her hos FashionbyStrand. Er du på udkig efter trendy tøj fra lige netop Global Funk, kan du slå et Global Funk-filter til din søgning, når du shopper online hos os. På den måde ser du alle de cool styles fra Global Funk-kollektioner, som vi fører her på siden.

Forkælelse og fordele

Vil du være VIP kunde?

Club Strand er for dig, som helt gratis og uforpligtende vil være VIP kunde. Du optjener bonus på alle dine køb, modtager eksklusive rabatter og har mulighed for at vinde vilde præmier.