KÆMPE UDSALG: Spar op til 80% på udvalgte styles!

SHOP TILBUD

KAFFE

Ingen varer for dette brand.

KAFFE til den kvinden med den raffinerede stil

Hos FashionbyStrand er vi vilde med KAFFE, derfor har vi også fyldt shoppen med alle de lækreste modeller fra kollektionen. KAFFE er et dansk tøj brand, der udkom med sin første kollektion helt tilbage i 1993. Siden har brandet fulgt med tiden, men er stadig tro på de takter om at elegance skal se ubesværet ud, som de har designet udfra hele tiden. Det giver kollektioner med alsidige stilarter, der kan sammensætte de mest raffinerede looks.

KAFFE er tidløse klassikere til damer

Hvis du elsker den skandinaviske stil med rene linjer og rolige farver, så vil du elske KAFFE. Brandet præsentere 4 kollektioner årligt:

  • Forår / sommer

  • Sensommer

  • Efterår/Vinter

  • Jul

KAFFE formår at forene luksus, lækre stoffer og fantastisk pasform med en sikker tidløs stil. Derfor findes der også rigtig meget KAFFE tøj i de danske klædeskabe. Vil du gerne have en stil, der er raffineret med spændende stoffer og smarte detaljer men alligevel enkel og skandinavisk i sit udtryk, så er brandet lige noget for dig.KAFFE klæder dig på til enhver lejlighed

Én af de mange ting vi elsker ved brandet KAFFE er, at deres kollektion er så bred og varieret, at du kan klæde dig på til enhver lejlighed. Hvis du gerne vil være afslappet og behageligt klædt, så kan du vælge et par lækre KAFFE leggings og sætte sammen med en t-shirt og en af kollektionens dejlige striktrøjer. Skal du ud af huset, så har brandet flere moderigtige bukser. For eksempel den lidt baggy dress buks med smalle ben, der har en tilhørende blazer jakke. Brug sættes hver for sig eller sæt det sammen med en skjorte og du er klar til hvad som helst dagen bringer. Elsker du kjoler, så er det da en sådan en, du skal have på næste gang, du skal i byen til middag. KAFFE har fede skjortekjoler, både i ensfarvede og i det populære tern. Skjortekjolerne er super fede, fordi de let kan dresses op og ned efter behov. Der er også denim kjoler med bindebånd i taljen, kjoler med metallic effekt, der er perfekte til en bytur og lange feminine kjoler, der sidder smukt på kroppen.
KAFFE bluser og strik, når du vil føle dig godt tilpas

Det er et faktum, at vi føler os bedre tilpas, hvis vi føler os ordentlig klædt og tøjet er behageligt at have på. KAFFE´s bluser og strik er tidsløst og klassisk og brandet formår at blive ved med at videreudvikle på deres bestsellers. Det betyder også, at du stadig finder de lækre skjorter i 100 % bomuld, der er så behagelige at have på. Om du er til modens striber eller om du foretrækker den i ensfarvet er op til dig. Der er også fine tynde bluser i viskose, nogle småblomstret andre med print. De er super fine at have i garderoben, fordi du både kan bruge dem i din hverdagsgarderobe, men også style dem op med en blazer og et par lækre bukser. 

Leder du efter en smuk bluse, som du kan bruge, når du skal til store fester eller middage, der påkræver fin påklædning, så foreslår vi en af KAFFE´s tynde bluser med lurex detaljer. Bluserne har lange ærmer, nogle har høj hals andre har fine udskæringer. Bluserne er i 93% viskose og 7% metallic garn. Det giver en smuk effekt i stoffet som gør sig perfekt til fest.

Mangler du en dejlig striktrøje til at lune dig, så har KAFFE nogle virkelig søde pullover. Der er flere forskellige modeller at vælge mellem, alt efter hvor kropsnær en model du ønsker dig. Striktrøjerne er lavet af en blanding af polyester, akryl og uld. Det giver lune trøjer, der ikke kradser og som holder sin form vask efter vask.

KAFFE bukser og skindbukser pifter enhver garderobe op

Leder du efter et par klassiske bukser eller skindbukser, så bliver du begejstret for KAFFE´s kollektion. Her er bukser i slim fit med stretch. Nogle lukkes med knap og lynlås. Andre har en bred elastik i livet, så buksen sidder flot. Der er casual bukser, som er perfekte til basisgarderoben. Nogle er enkle andre har fine detaljer og knapper i siden og bagtil og bæltestropper i taljen.

KAFFE skindbukser er fantastiske og det har de altid været. Med et par KAFFE skind- eller læderbukser, så får du lækkert blødt skind i et snit, der gør, at de sidder perfekt på kroppen. Her på FashionbyStrand vil vi godt advare dig om, at du bliver rigtig rigtig glad for dine skindbukser. 

Husk du kan style dit tøj op og ned med lækre accessories og fodtøj. Vi har begge dele fra en lang række af de meste populære brands i Danmark som Gustav, MbyM, Sofie Schnoor og Peppercorn