COMFY COPENHAGEN

Ingen varer for dette brand.

Comfy Copenhagen forhandles ikke længere hos FashionbyStrand - men vi har mange andre super lækre og comfy brands, som minder RIGTIG MEGET om Comfy Copenhagen, og som du uden tvivl vil elske! 


Mange af vores brands producerer styles, der er lige så komfortable og behagelige som Comfy Copenhagen. Det er bl.a. mærker som: 

  • KAFFE - KAFFE er et dansk brand, som fås i str. XS-XXL. Brandet producerer smart og komfortabelt modetøj til kvinder i alle aldre. Deres kollektioner er tidsløse og har smukke feminine detaljer. Kaffe er med til at skabe et enkelt og mere raffineret look.
  • FREEQUENT FREEQUENT er et skandinavisk brand, som fås i str. XS-XXL. Som navnet hentyder til, så designes der efter den fri kvinde med hele verden foran sig, som holder af tøj i god og komfortabel kvalitet. Deres designs er stilfulde med klassiske linjer og farver. 

  • Liberté - Liberté har altid fokuseret på de nyeste trends, de rigtige snit og komfort. Størrelserne går fra XS/S - XL/XXL og brandet har den holdning, at lækkert og smart tøj ikke bør koste alverden. Det danske brand designer ud fra konceptet 'overkommelig luksus'. Deres tøj kan bruges både til hverdag og til fest. Tag en af deres kjoler og hop i et par sneakers og du er klar til hverdagen, men skift dem ud med et par lækre pumps og du har et skønt look til festen. 

  • One Two Luxuz - One Two Luxzuz er for kvinder, der foretrækker designs med en god pasform, som også har rå detaljer og elegante snit. Størrelserne går fra XS - XL og deres basis kollektioner er perfekte til hverdagen, men de kan altid styles op til en festlig begivenhed.

Du kan trykke på linkene herover for at komme ind på det mærke, som tiltaler dig mest. Vi glæder os til at betjene dig - god shopping! :-)