KÆMPE UDSALG: Spar op til 80% på udvalgte styles!

SHOP TILBUD

Meraki

Filter by

Kategorier
Pris
kr kr
Vælg størrelse
Vis kun tilbud
Filter

Vis:

Classic - Antistat Spray - 225 ml

Spray fra Classic Classic Antistat spray der fjerner og modvirker statisk elektricitet og ubehagelige stød fra tøj. Spray direkte på tøjets vrangside i en afstand af ca. 20-30 cm. Den kan sprayes direkte på det ønskede tøj eller...
139,00 kr

Meraki Face Mask

Maske fra Meraki Lækker lermaske fra Meraki. Lermasken hjælper med at rense din hud uden at udtørre den. Meraki lermasken skal påføres på renset hud og så skal du lade den sidde i 15 min. Konsistensen på masken vil forblive blød....
147,00 kr 210,00 kr
-30%

Meraki Multi Olie - Orange & Herbs

Multi Olie fra Meraki Nærende Meraki multi olie, der kan anvendes på adskellige måder! Olien blødgør huden og er oplagt at bruge som bl.a. kropsolie, massageolie, makeupfjerner, til tørre hudområder og hårspidser ved barbering eller...
181,30 kr 259,00 kr
-30%
TILMELD VENTELISTE

Meraki Bath & Shower Oil - Velvet Mood

Bath & Shower Oil fra Meraki Skøn Meraki Bath & Shower Oil med æteriske olier, der er godt for både krop og sind. Olien masseres ind under baden og efterlader huden ren, blød og velduftende.  Størrelse: 275 ml. Ingredienser:...
153,30 kr 219,00 kr
-30%

Lækre Meraki produkter til den bevidste kvinde, der går op i skønhedspleje og velvære

Lad os åbne Pandoras æske, og invitere dig ind i Merakis skønne univers. Hos FashionbyStrand forhandler vi meget mere end blot moderigtig tøj og sko til kvinder. Her kommer vi hele vejen rundt om den moderne kvinde i en holistisk forståelse, så du hos os kan finde alt, hvad du behøver, for at du kan føle dig smuk og lækker i hverdagen. Og når vi snakker om at føle sig smuk og lækker, så kommer vi selvfølgelig heller ikke udenom at tænke lækre skønheds- og hudplejeprodukter, så vi dermed kan forkæle vores krop og sjæl til det ypperste.

Hos FashionbyStrand forhandler vi det internationalt eftertragtede livsstilsmærke Meraki, hvor du i vores sortiment kan finde et stort eksklusivt udbud på flere af de lækre livsstilsprodukter. Her er både en lækker creme til din hud, og et lækkert duftende lys til dit badeværelse. Hos FashionbyStrand kan du finde et bredt udbud på Meraki-produkter som for eksempel:

 • Meraki fodcreme

 • Meraki handlotion

 • Meraki facemask

 • Meraki håndsæbe

 • Meraki shampoo

 • Meraki olier

og mange flere lækre kvalitetsprodukter, du kan bruge til at forkæle dig selv eller én du holder af med. 

Meraki produkter, pleje til både krop og sjæl

I en travl og stressende hverdag kan det være svært, at huske at passe på sig selv. Det er ikke kun fysisk, men også mentalt, at vi kan have alt for travlt i hverdagen og altid render rundt med et gear der siger 180 km/t. Det er ok i perioder, men vi skal huske at stoppe op igennem dagen og forsøge at komme lidt ned i lavere frekvenser, hvis vi vil passe på os selv. 

Med lækre Meraki produkter får du pleje til både krop og sjæl. Det internationale anerkendte brand, har sine spæde rødder i Danmark, og det er også derfor, at du måske kan fornemme et lækkert skandinavisk strejf i det eftertragtede luksusmærke. Merakis filosofi er ren og skøn; her bliver der så vidt muligt kun brugt rene naturlige produkter lige fra økologiske basisolier, til naturlige parfumer og vitaminer. Det danske topbrandt indenfor skønhedspleje, har taget det allerbedste fra naturen og fremtryllet nogle af de lækreste sundhedspleje-produkter, som vi her hos FashionbyStrand længe har set. Det er derfor ikke underligt, at vi er gået hen og blevet ret vilde med det naturligt lækre kvalitetsbrand. 

Det naturlige skønhedsprodukt Meraki

Merakis produkter er super allergivenlige. Mærket er uden parabener og SLS. Det lækre brand bruger ingen hormonforstyrrende stoffer ej heller bliver der tilføjet kunstige farvestoffer i deres produkter, og det synes vi altså, er ret så lækkert. I dag bliver vi bombet med parabener og hormonforstyrrende stoffer, så det er virkelig en ekstra luksus, når man endelig finder et skønt naturligt mærke, der stadig bestræber sig på at holde den sunde, rene og naturlige linje. Det eksklusive Meraki gør kun brug af naturlige æstetiske olier og parfumer. De benytter sig af lækre vegansk hudpleje koncepter og gør kun mild brug af konservering, så din hud vil takke dig for dit gode valg af hudplejeprodukter.

Vi her hos FashionbyStrand er ikke i tvivl om, at vi har fået fremtryllet en sand vinder i Meraki.  

Flere meraki produkter til dig og dit hjem

Det super lækre kvalitets-mærke tilbyder en lang række skønne produkter til dig og dit hjem, så du rigtig kan stresse af fra hverdagens hektiske kaos. Med disse produkter, kan du komme ned i gear og nyde livet, når stiletterne er blevet parkeret inden for dørmåtten, skjorten knappet op og BH’en flået af som det første. 

Her kan du virkelig blive din egen bedste ven og overøse dig selv med selvkærlighed og omsorg ved hjælp af disse lækre livsstilsprodukter. Her er det tid til at nyde livet og finde morgenkåben, badetøflerne og håndklædet frem, så du er klar til en omgang selvpleje af allerhøjeste kvalitet og med de allerskønneste produkter fra det underskønne Meraki univers.

Ud over de lækre hudpleje- og skønhedsprodukter, i form af cremer, shampoo, balsam og olier, så kan du fra Meraki også finde en bred variation af lækre ting til badeværelset. Blandt mange lækre produkter finder du eksempelvis skønne:

 • Meraki duftlys og duftpinde

 • Meraki vægophæng

 • Meraki sæbebox

 • Meraki børste og sæbeholder

 • Meraki bakker

 • Meraki deodoranter

og meget andet.

Meraki - den perfekte gave til en du har kær

Mangler du en super lækker gave, som du vil glæde dig til at give? Den der gave, som du også ved vil falde i god jord, og som du stolt kan overrække velvidende om, at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Så bør du købe dig et lækkert Meraki produkt. Om det er din bedste veninde, din mor eller mormor, Meraki henvender sig til kvinder i alle aldre, der har brug for lidt ekstra luksus i hverdagen.