NATURES COLLECTION SHEILA HAT RUST Se fuld størrelse

NATURES COLLECTION SHEILA HAT RUST

NATURES COLLECTION SHEILA HAT RUST

Lækker blød og varm hue i uld, med "dusk" i vaskebjørn. Huen er lang så man kan bukke den om, og dermed justere den i størrelsen alt efter størrelsen på ens hoved.

Modelbilledet er med en anden farve hue. Billedet er udelukkende for at vise hvordan huen kan sidde. 

319,20 kr

Vi vil altid gerne hjælpe dig...
Telefon: 9387 3710
Mandag - fredag kl. 9 - 12
Email: info@fashionbystrand.com

Fri fragt på alle ordre i DK
Hurtig levering 1 - 3 dage

Hvis du skifter mening...
Nemt at returnere/ombytte
Køb af returfragt på 29,-

BLACK COLOUR CLAIRE KNIT LUREX SCARF GREY

BLACK COLOUR CLAIRE KNIT LUREX SCARF GREY Super fint strikket tørklæde med striber i grå og grøn, og fint messingfarvet lurex der giver tørklædet lidt shine. Der er både Mohair og uld i tørklædet så det er en virkelig lækker kvalitet. Produceret i Italien Størrelse: 60x200cm Materiale: 53% Acryl, 25% mohair, 10% polyester, 2% lurex
319,20 kr

NATURES COLLECTION SHEILA HAT HEDGE GREEN

NATURES COLLECTION SHEILA HAT HEDGE GREEN Lækker blød og varm hue i uld, med "dusk" i vaskebjørn. Huen er lang så man kan bukke den om, og dermed justere den i størrelsen alt efter størrelsen på ens hoved. Modelbilledet er med en anden farve hue. Billedet er udelukkende for at vise hvordan huen kan sidde. 
319,20 kr

NATURES COLLECTION SHEILA HAT MIDNIGHT BLUE

NATURES COLLECTION SHEILA HAT MIDNIGHT BLUE Lækker blød og varm hue i uld, med "dusk" i vaskebjørn. Huen er lang så man kan bukke den om, og dermed justere den i størrelsen alt efter størrelsen på ens hoved. Modelbilledet er med en anden farve hue. Billedet er udelukkende for at vise hvordan huen kan sidde. 
319,20 kr